Klussenbedrijf J. W. van de Velde

Rioleringen

Een goede riolering is heel belangrijk, ook hier hebben wij veel ervaring mee en kunnen deze geheel voor u aanleggen. Ook kunnen wij een bestaande riolering verleggen of vervangen als dat nodig is. We voeren ook reparaties uit en geven we u graag advies. Voor het zetten van kolken, afwateringsputjes, infiltratie putten, vloerputten, hexdraingootjes en hexalinesleuf gootjes zijn wij uw partner. Wij kunnen alle materialen voor de riolering leveren en aansluiten.

Ontstoppen van riolering

Ook voor het ontstoppen van uw riolering en het preventief oplossen van rioolproblemen kunt u ons inschakelen. Wij zijn snel ter plaatse en door gebruik te maken van de juiste apparatuur is uw verstopping snel opgelost. Preventieve reiniging, professioneel doorspuiten en ontstopping van leidingen, afvoer en riolering, wij kunnen elke diameter riolering reinigen en ontstoppen zonder hak- en breekwerk. Van een verstopping in uw toilet tot gootsteen afvoer en douche of wat dan ook.
Als wij uw riool hebben ontstopt zorgen we altijd voor een perfect resultaat. Problemen worden vakkundig verholpen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Dan kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

riolering verleggen materialen voor de riolering