Klussenbedrijf J. W. van de Velde

Schuttingen

Ook het plaatsen van schuttingen en poorten kunnen wij voor u verzorgen. U kunt bij ons kiezen uit vele soorten, betaalbare schuttingen. Natuurlijke, houten of hardhouten schuttingen of een robuuste beton schutting eventueel met motief of een combinatie van beide kan ook. Een houten schuttingen met betonpalen is tegenwoordig een veel gebruikte combinatie, die zeer stevig is en jarenlang mee gaat. Betonnen palen zijn overigens niet duurder dan hardhouten palen. Het hout wordt geïmpregneerd waardoor het onderhoudsvrij is én jarenlang beschermd tegen de hollandse weersomstandigheden.
Ook kunnen wij zelf de schuttingdelen en poorten in elkaar zetten, hiervoor gebruiken wij de beste materialen, u krijgt dan een schutting van ongekende kwaliteit, geheel op maat gemaakt.

Naast de schuttingen kunnen wij ook alle andere soorten van hekwerk voor u verzorgen, waarbij alles op maat gemaakt wordt, geheel naar uw wens. Ook kunnen wij uw bestaande schutting, indien nodig, afbreken en afvoeren.
Wij hebben al zeer veel schuttingen geplaatst in de vele jaren dat ons bedrijf bestaat en hebben dus heel veel ervaring hiermee. Wij kunnen u dan ook de beste kwaliteit garanderen.

Wilt u meer informatie of het plaatsen van schuttingen of andere soorten hekwerk? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

poorten hardhouten schuttingen